11.12.2007

8 Aralikta 2007 / PRATİK ÇALIŞMASI HAKKINDA

Merhaba Sevgili Arkadaşlar;

Bildiğiniz gibi, 2007 yılının son pratik çalışmasını da 8 Aralık günü gerçekleştirdik. 2007 yılında enerjiler bizi oldukça zorladı fakat, kişisel gelişim yolunda kararlı olduğumuz ve sevgide ve bağışlamada kaldığımız sürece, bu zorlanışlarımızın ve başedişlerimizin geri dönüşleri, 2008 yılında bize aydınlık kapılar açacağını kendimiz gözlemleyeceğiz.

Bu pratik çalışmamızda aslında uzun zamandır gerçekleştirmek istediğimiz bir tarzı yakaladık. Pratik çalışmaların amacında ve uygulanışında küçük değişiklikler yaptık ve ortaya daha yararlı ve aktif bir çalışma çıktığını gördük. Bu çalışmamızda paylaşımlar, yeni bilgiler ve Reiki'nin düşünsel boyutunu ön plana çıkartarak Reiki bilgilerinin yani teorilerin nasıl pratiğe dönüştürebildiğimizi konuştuk ve uyguladık.

Korkularımızdan, affetmenin zorluklarından ve gerekliliğinden, hayatımızdaki her insanı kendimizin çağırdığından ve bizlere aynalık yaptıklarından, günlük hayattaki pozitif düşüncenin bize yansımalarından söz ettik. Yaşantılarımızı paylaştık. Yeni tanıştığımız kuvars kristallerini önce programladık daha sonra kristallerle evde de rahatlıkla yapabileceğimiz meditasyon çalışmasını uyguladık.

Şimdiye kadarki pratik çalışmalarımızda bildiğiniz gibi çalışmaya gelen tüm arkadaşlarımıza masa üzerinde Reiki uygulaması yapıyorduk. Bundan sonraki çalışmalarımızda ise Reiki terapisine ihtiyaç duyan, yakın zamanlarda fiziksel bir sıkıntı yaşamış, ya da duygusal anlamda desteğe ihtiyaç duyan arkadaşlarımız üzerinde çalışmayı istiyoruz.

2008 yılında gerçekleştireceğimiz, aylık Pratik Reiki çalışmalarımızda, uygulamanızı ve üstünde çalışmanızı rica edeceğimiz çalışma textleri sizlere vermeyi planlıyoruz.

Bunun en önemli nedenlerinden biri, kendi Reiki çalışmalarımızı ve onaylamalarımızı kendi başımıza uyguladığımızda, enerjinin daha yararlı ve içsel olmasıdır. Başka insanlardan önce kendi içimizi, kendi vücudumuzu Reiki ile doldurmak ve kendimiz ile ilgilenmek ve farkındalılığımızı artırmak ve önce kendi sorumluluğumuzu almamınızın uygun olacağını gözlemlemek.... Her zaman aslında "sadece kendimizden sorumlu olduğumuz" gerçeğini farketmemiz çok önemlidir.

Başkalarına Reiki uygulamak anlık çözümlere neden olduğu gibi, bu durum Reiki uygulayan kişilerin az da olsa egolarının oyunlarıyla karşılaşmalarına neden oluyor.

Reiki Pratik çalışmalarının amacı, Reiki ve Reiki'nin düşünsel boyutunu denge içinde farkındalıkları artırarak "sevgi ve bağışlamada kalarak", gün boyu "açık göz" meditasyonda kalarak günlük hayata geçirebilmektir.

Sevgili arkadaşlar, 8 Aralık tarihinde yaptığımız, konuştuğumuz çalışmalar ve konularla ilgili textlerimizi aşağıda sizlere sunmaktayız. Aynı zamanda, uyguladığımız meditasyonları uygulamaya devam etmenizi ve dağıttığımız affetme çalışma textini de (ya da aşağıdan kopyalayarak) bir daha ki çalışmadan önce e-mail ile ya da elden bize ulaştırmanızı rica ederiz.

Lütfen herhangi bir konuda sorunuz veya ek bilgi talebiniz olması durumunda bizleri aramaktan, mail atmaktan çekinmeyiniz.

Aynı zamanda, göreceğiniz gibi, Pratik Çalışmalarımız için önerilerinizi rica ettiğimiz formumuz örneğini de aşağıda sunduk. Bir beş dakikanızı ayırıp, 2008 de gerçekleştireceğimiz çalışmalarımıza beraberce daha iyi yön verebilmek için mümkün olan en kısa zamanda bu Pratik Çalışmalar Öneri Formunu kopyalayıp, doldurup e-mail göndermenizi rica ediyoruz.

Sizden gelen önerilerle beraberce güzel nice çalışmalar yapacağımıza inanıyor hepinize yürekten sevgilerimizi sunuyoruz....


Görevimi unutturma...
Benim maddi işlerim Tanrı'nınkinin yerini almasın.
Bağışlamama ve Mutlu olmama izin ver.



Sevgilerimizle,
Brajabanita&Zeynep
*
*************************

AFFETME MEDİTASYONU ÇALIŞMA FORMU

Affetmek üzerine çalışma yapmayı niyet ediyorum.

Ad-soyad:
Çalışmaya başladığım tarih:
Affetmek istediğim düşünce, kişi vb.:

Onaylama:

Çalışma sürecinde yaşadıklarım ve paylaşmak istediğim anlar:

Neyi keşfettim? (hangi korkumu, endişemi, beklentimi v.s.)

Ne kadar süre ile çalıştım:

Hayatıma yansımaları neler oldu:

Kendim için, ruhsal gelişimim için bir çalışma yaptım. Kendimi takdir ediyorum.
************************
REİKİ PRATİK ÇALIŞMALARI HAKKINDA ÖNERİLERİNİZ

Adı Soyadı : __________________________
Ev telefonu : __________________________
Iş telefonu : __________________________
Cep telefonu : __________________________
e-mail : __________________________


Reiki Pratik Çalışmalarımızı hakkında düşünceleriniz:

Reiki Pratik Çalışmalarının nasıl olmasını arzu ederdiniz
ve çalışmalarla ilgili beklentileriniz, önerileriniz:

************************







Hiç yorum yok: